fbpx

Koncerti


15. svibnja 2023.

Znate li da slušanje i izvođenje glazbe potiče obje polutke mozga na rad? Vidite da Vaše dijete voli glazbu, ali neugodno vam je kad u sred tišine počne pjevati, govoriti, plakati, šetati, plesati, pljeskati, trčkarati i tražiti drugu djecu za igru? Naši Koncerti klasične glazbe pozivaju cijelu obitelj na zajedničko druženje, zabavu, smijeh i uživanje u muziciranju.

Uz predivan ambijent prepun šarenih balona naš OPEN AIR koncert klasike pružit će Vama i Vašem djetetu iskustvo za pamćenje.

Zajedno s našim izvođačima, akademskim glazbenicima, zaplešite uz glazbu majstora klasične gazbe, poput Wolfganga Amadeusa Mozarta, Ludwiga von Beethovena, Johanna Sebastiana Bacha i mnogih drugih skladatelja te zapjevajte neke od najpopularnijih dječjih pjesmica. Uz glazbu, ples i pjevanje Zasvirajte i na instrumenteima iz Orffovog instrumentarija te provedite kvalitetno i nezaboravno vrijeme sa svojim djetetom.

Open air koncerti klasike za bebe i djecu do sada ugostili su preko 3.000 djece na nekoliko predivnih lokacija poput Galerije Meštrović i vrta Arheološkog muzeja Split, a na kojoj lokaciji Vas čekamo u Vašem gradu saznajte upitom na mail svog najbližeg centra.