fbpx

Naši programi

Koncept programa Odgoj s glazbom prilagođen je dobi i uzrastu djeteta te prati njegov razvoj uz poticanje razvijanja trenutnih razvojnih faktora. Za sudjelovanje na ovom projektu nije potrebno glazbeno predznanje djece predškolske dobi već je ovaj projekt upravo i osmišljen kako bi probudio unutrašnju motivaciju za razvoj djetetovih glazbenih sposobnosti. Promoviranjem umjetničkog i kreativnog čina djeci se omogućuje i stimulira ih se na uključivanje u umjetničko obrazovanje.
Program se provodi u više odgojnih skupina. Skupine su mješovite i uključuju djecu od 0-6 godina u trajanju od 45 minuta jednom tjedno.


REDOVNI GODIŠNJI PROGRAM

ODABERI SVOJ PROGRAM

No more posts

MUSICA & BABY


Musica & baby program je namijenjen roditeljima i bebama od 0-12 mjeseci i sadržava:
📍 razvojne aktivnosti uz klasičnu glazbu
📍 brojalice
📍 razvojno poticajne pjesmice
📍 senzorne podražaje uz glazbu
📍 razgovor o raznim temama i izazovima roditeljstva


VIŠE


KONCERTI


Znate li da slušanje glazbe potiče obje polutke mozga na rad?

Vidite da Vaše dijete voli glazbu, ali neugodno vam je kad u sred tišine počne pjevati, govoriti, plakati, šetati, plesati, pljeskati, trčkarati i tražiti drugu djecu za igru?

Koncerti klasične glazbe prilagođeni djeci omogućuju djetetu prirodno ponašanje, pozivaju dijete na ples i pozdravljaju svaki pokret koji glazba izazove u djetetu. Uz akademske glazbenike upoznajte glazbu Mozarta, Beethovena, Bacha i mnogih drugih skladatelja. Zasvirajte instrumente  i provedite kvalitetno vrijeme sa svojim djetetom.


VIŠE

MUSICA & ART


Glazbeno likovne OPEN AIR radionice u kojima smo spojili ove dvije umjetnosti.

Kroz razne likovne tehnike uz glazbu ćemo izraziti emocije i stimulirati sva osjetila, od auditivnog, vizualnog do osjetilnog, vestibularnog i proprioceptivnog sustava.

Radionice se održavaju u ljetnim mjesecima, a sve informacije moguće je dobiti upitom na mail.


VIŠE