fbpx

Uvjeti korištenja

Korištenjem web stranice Odgoj s glazbom ⓒ na adresi odgojsglazbom.com smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati s ovim Uvjetima korištenja te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju. Web stranicama Odgoja s glazbom smatraju se i sve pridružene stranice i servisi koji pripadaju domeni odgojsglazbom.com.

Zadržavamo pravo izmjene sadržaja i uvjeta korištenja web stranice bez obaveze prethodne najave te nismo odgovoran za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.

Svrha web stranice je pružiti sadašnjim i potencijalnim korisnicima usluga  informacije o ponudi, načinu pružanja usluga, sadržaju i procedurama pružanja usluga, pravilima korištenja usluga te mogućnost kontakta. U tom smislu nastojimo objavljenim sadržajem u najvećoj mogućoj mjeri dati potpunu i točnu informaciju.

U potpunosti se odričemo svake odgovornosti koja je na bilo koji način vezana uz korištenje web stranice od strane korisnika bilo uporabom ili zlouporabom sadržaja, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom sadržaja stranice. Odricanjem od navedene odgovornosti nam nije cilj smanjiti odgovornost za svoje postupanje u skladu sa zakonskim propisima.

Nastojimo smanjiti tehničke pogreške prilikom korištenja web stranice, no ne možemo jamčiti da će sve funkcionalnosti biti uvijek dostupne niti odgovarati za eventualnu nedostupnost stranice.

Ne odgovaramo za sadržaje niti za raspoloživost drugih stranica na koje upućuje poveznicama.

Dokumenti, fotografije, podaci, informacije kao i bilo koji dio sadržaja objavljeni na ovoj stranici ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe, bez izričite naše dozvole. Dopušteno je stavljati poveznicu web stranice odgojsglazbom.com ili njenog sastavnog dijela na druge stranice.